Welcome to ParrotPilots!
Join our free parrot drone community today!
Sign up

Photos in flightplan don't work

Syncm

Member
Joined
Jul 26, 2018
Messages
10
Reaction score
0
Wanted to make a ortophoto/3D map planed everything in flightplan. Started mission everything worked perfectly. Alltitude, direction orientation of camera. But home when I plugged in my laptop no pictures? It start to film when take off and land like planed. But the pictures with 6.7s intervals nothing? Any idea what went wrong?
 

ifana

Active member
Joined
Jul 16, 2018
Messages
39
Reaction score
9
Flightplan is a little buggy indeed. I tried the same. Was you taking a photo at each waypoint or just one photo command with 6 second interval?
 

Syncm

Member
Joined
Jul 26, 2018
Messages
10
Reaction score
0
Flightplan is a little buggy indeed. I tried the same. Was you taking a photo at each waypoint or just one photo command with 6 second interval?
With 6 sek interval.
 

Agustine

Moderator
Staff member
Joined
Jun 30, 2018
Messages
1,493
Reaction score
900
Location
Ontario Canada
The lowest setting to take a photo is 6 seconds, using 6 seconds you need to adjust your speed down to I think I used 5 meters per second. You need to load photos into each waypoint. I found the first way point did not want to take photos so I had to do that one by hand. After that it took photos every 6 seconds. You can tell it is taking photos by looking at your screen, it will flash like a camera.
 

ifana

Active member
Joined
Jul 16, 2018
Messages
39
Reaction score
9
Yeah you need an additions waypoint at the start to get the process going. I tend to add a pause at this dummy waypoint too
 

ifana

Active member
Joined
Jul 16, 2018
Messages
39
Reaction score
9
In fact, scrap that idea. I can't get it to take photos either now.
 

Latest threads

Forum statistics

Threads
1,618
Messages
13,881
Members
2,076
Latest member
Xingcafe